سه‌شنبه، 23 فروردين 1390

پرسش :

نوزاد چهارماهه ای دارم که مرتب گوش خودش را می کشد . آیا احتیاج به بررسی دارد و مشکلی وجود دارد ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر مرتضی جوادی، متخصص گوش و حلق و بینی:
فقط اینکه بچه مرتب دستش را به گوشش می گذارد ، دلیل بر داشتن ضایعه ی گوش نیست . بچه ها تیک دارند و ممکن است هر دفعه به یک جا دست بزنند. فقط می توانند به پزشک نشان بدهند تا معاینه بشود .ممکن است مجاری گوشش جرم داشته باشد و احتیاج به تمیز کردن مجاری خارجی داشته باشد و بخاطر همین است که احساس خارش در گوشش می کند . اگر گوش عفونت داشته باشد و درد بگیرد ، بچه بیقرار میشود نه اینکه فقط دست بزند .
www.ch3.ir

نظرات کاربران