سه‌شنبه، 23 فروردين 1390

پرسش :

مدتی است که دچار سنگینی گوش و مرطوب بودن گوش می کنم . علت چیست ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر مرتضی جوادی، متخصص گوش و حلق و بینی:
درد گوش دلیل بر این نیست که این درد مخصوص گوش باشد. گوش محل دردهای ریفرال است . ممکن است ضایعه در نقطه ی دیگر باشد و درد در گوش بپیچد. مثل کسی که مشکل دندان و حلق دارد یا مشکل گردن دارد زیرا عصب اطراف گوش از ناحیه ی گردن می آید . بنابراین اگر ضایعه ای درناحیه ی گردن باشد ممکن است درد در گوش ایجادبشود . پس بیمار باید معاینه بشود .اگر گوشش هیچ مشکلی نداشته باشد ، پزشک به او میگوید که این دردهای ریفرال است و از جای دیگر منتشر شده است . باید منشا درد را پیدا کرد .
سوال – دختر ده ساله ای دارم که با کوچکترین سرماخوردگی دچارعفونت گوش میشود. راهنمایی بفرمایید.
پاسخ – این هم جزء بیماری های عود کننده است و عامل آن زمینه ای است .احتمال دارد که ایشان لوزه ی سوم بزرگ داشته باشند یا مشکلات سینوس یا آلرژی داشته باشند که باعث عفونت مکرر گوش می شود . ایشان به پزشک مراجعه کنند تا عامل شناخته بشود و درمان بشود.
www.ch3.ir

نظرات کاربران