شنبه، 27 فروردين 1390

پرسش :

همسر من 32 سالش است و نفخ شکم دارد . اندوسکوپی انجام داده اند و متوجه شدند که هلکوباکتر دارند . دو روز پیش از مقعدشان خون آمد . دکتر یکسری دارو داده است و گفتند که اگر خوب نشده باید بالاتر از مقعدشان را جراحی بکنند . آیا این به نفخ ربطی دارد ؟ آیا این مشکل خاصی است ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر ایرج خسرونیا، متخصص داخلی ، گوارش:
هلکوباکتر بیشتر علائم فوقانی دستگاه گوارش را می دهد و ممکناست یک نوع کولیت هم داشته باشند بعلت هلکوباکتر ولی ناراحتی آن بیشتر مربوط به قسمت فوقانی دستگاه گوارش است و اگر نفخ روده یا معده دارد ممکن است مربوط به روده ی بزرگ باشد ، پس همان معاینه ورژیم غذایی خاص آن را بهتر می کند . دفع خون هم احتیاج به معاینه دارد . ما بدون معاینه نمی توانیم بگوییم احتیاج به جراحی دارد یا خیر مگر اینکه اندوسکوپی روده ی بزرگ کرده باشیم و تشخیص ضایعه را داده باشیم و بعد درباره ی جراحی صحبت کنیم . باز به پزشک شان مراجعه کنند تا تشخیص دقیق تری بدهند .
www.ch3.ir