شنبه، 27 فروردين 1390

پرسش :

کولیک مزمن عصبی و روده های حساس معالجه دارد ؟ کبد چرب و هپاتی B درمان دارد یا خیر ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر ایرج خسرونیا، متخصص داخلی ، گوارش:
تمام بیماری های دستگاه گوارش قابل درمان هستند بشرط اینکه هم معاینه ی دقیق بشوند و هم اینکه به موقع مراجعه کرده باشند . این بیماری که ایشان می فرمایند ، درمانش کمکی طولانی است. در مورد کبد چرب باید بگوییم که این بیماری دارد در ایران شیوع پیدا می کند یعنی ما با یک سونوگرافی می فهمیم که در روی کبدمان چربی نشسته است .این چربی یک مقدار بخاطر بیماری و خوردن داروهای مختلف است و اکثر آن بخاطر خوردن فست فودها و چاق شدن ها و عدم تحرک است یعنی ما به اندازه ی کافی می خوریم واز جلوی تلویزیون هم تکان نمی خوریم واین چربی ها در بدن بخصوص در کبد ذخیره می شود و باعث ناراحتی می شود . بیماری کبد چرب را جدی بگیرید . ممکن است که این بیماری در اوایل هیچ علائمی نداشته باشد ولی سالهای بعد تبدیل به فیبروز و سیروز و بعد هم به سرطان کبد تبدیل بشود . کسانی که کبدچرب دارند حتما به پزشک مراجعه کنند و وزن خودشان را کم کنند و تحرک داشته باشند تا این کبد چرب به حالت اولیه ی خودش برگردد. هپاتیت B هم قابل درمان است . اینها قابل درمان است .
www.ch3.ir