شنبه، 27 فروردين 1390

پرسش :

از نظر ماهیت درد ،آیا تقسیم بندی خاصی برای دردهای لگنی وجود دارد ؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر مهدوی، فوق متخصص نازایی:
دردهای لگنی به دردهای حد و مزمن تقسیم بندی می شود . دردهای مزمن دردهایی هستند که همیشه با بیمار هستند . بیمار می گوید که من چند سال است که درد دارم و این درد این قدر شدید نیست که بیمار را از کار و زندگی بیندازد . در واقع بیمار با آن می سازد . دردهای مزمن علل متفاوتی دارد که یکی از علل مهم آن آندومتریوز است که بعدا در مورد آن صحبت خواهیم کرد . دردهای حاد بصورت ناگهانی شروع می شوند و بسیار شدید هستند و بیمار را یک دفعه به سمت اورژانس می کشاند . بیشتر موارد اینها مورد جراحی هستند که خونریزی داخل شکمی دارند از جمله پارگی های کیسه ی تخمدان یا حاملگی های داخل رحم که دچار خونریزی شدند و ممکن است بیمار را به سمت شوک یا مرگ بکشاند ولی اگر به موقع مراجعه شود بیمار کاملا بهبود پیدا می کند .
www.ch3.ir