شنبه، 27 فروردين 1390

پرسش :

من درد لگنی شدید دارم که به پاهایم می زند و نمی توانم بنشینم . شدت درد خیلی زیاد است . سونوگرافی هم انجام نداده ام . راهنمایی بفرمایید.

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر مهدوی، فوق متخصص نازایی:
این خانم حتما باید به پزشک مراجعه کنند و یک سونوگرافی انجام بدهند . ممکن است علت درد این خانم آندومتریوز باشد . اگر سونوگرافی کمک نکرد ، ممکن است ام آر آی بتواند در تشخیص ضایعات به ما کمک کند . گرچه این ضایعات با لاپاراسکوپی برای پزشک قابل دیدن است و با آن می تواند آندومتریوز را تشخیص بدهد . ما در مرحله ی اول آندومتریوز کمک بیشتری می توانیم به خانم ها بکنیم تا اینکه آن قدر پیشرفت بکند تا اعصاب کف لگن را بگیرد که ما در جراحی مجبور بشویم این اعصاب را کمی تحریک کنیم .
www.ch3.ir