شنبه، 27 فروردين 1390

پرسش :

آیا دردهای ارجاعی هم می توانند علل دردهای لگنی باشند ؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر مهدوی، فوق متخصص نازایی:
چرخش تخمدان درد شدید ایجاد می کند . این یک زمان خاصی دارد که ما اگر این تخمدان را برنگردانیم ، ممکن است بیمار تخمدانش را از دست بدهد . معمولا تخمدان هایی که کیست های بزرگی دارند ممکن است این چرخش ایجاد بشود . اگر شما دچار درد شدید لگنی شدید و به شما هم گفته شده که کیست دارید و تخمدان شما بزرگ است ممکن است دچار عارضه ی چرخش تخمدان باشید مخصوصا اگر این درد همراه با تهوع و استفراغ باشد ، باید زودتر مراجعه کنید تا ما از طریق لاپاراسکوپی آنرا برگردانیم . در مورد دردهای ارجاعی مثلا دردهایی که شما در کمر دارید می تواند دردهای لگنی برای شما ایجاد بکند یا اینکه اگر شما مشکل روده ای یا یبوست طولانی مدت یا بیماری التهابی روده داشته باشید ممکن است برای شما دردهای لگنی ایجاد بکند که باید به پزشک گوارش مراجعه کنید . گاهی عفونت های اداری دردهای لگنی ایجاد کند که این بیشتر در مورد سنگ های ادراری که نزدیک مثانه هستند صادق است . پس مشکلات مثانه و ادراری هم می تواند دردهای پایین شکم و دردهای لگنی ایجاد کند.
از دردهای مزمن چیزی که خیلی اهمیت دارد و شما باید آن را بدانید آندومتریوز است که دردهای شدید موقع قاعدگی ایجاد می کند و شما بایستی به آن اهمیت بدهید مخصوصا اگر درد در تمام طول قاعدگی ایجاد شده باشد . آندومتریوز بیماری است که با مرور زمان پیشرفت می کند . اگر ما آن را زود تشخیص بدهیم درمان جراحی را زودتر انجام بدهیم تا این ضایعات عمیق نشود . به این علائم توجه کنید .
www.ch3.ir

نظرات کاربران