شنبه، 27 فروردين 1390

پرسش :

اگر کسی بهداشت فردی را فراموش کند چه لطمه ای به زندگی او وارد می کند ؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر ربیعی راد، کارشناس ارشد پرستاری کودکان و متخصص دوره ی پرستاری زخم:
مردم زمانی که از سلامت کامل برخوردار هستند کمتر نسبت به سلامتی فکر می کنند . یعنی ما اگر یک فرد جوان سالم و تندرست را در نظر بگیریم که از لحاظ زندگی اجتماعی یک فرد فعال با نشاط است ، کمتر به اهمیت سلامتی فکر می کند . و ممکن است سعی در حفظ سلامتی خود نداشته باشد . از طرف دیگر بیماری ها بدون علت بوجود نمی آیند . اگر تلاش کافی برای حفظ سلامتی نشود بیماری بوجود می آید . همین جوان را در نظر بگیریم ، اگر ایشان ورزش مناسب نداشته باشد و از الگوی تغذیه ای مناسبی پیروی نکند بعد از چند سال دچار چاقی می شود . علاوه بر اینکه شکل ظاهری ایشان تغییر می کند و ممکن است از طرف مقابل ایشان خیلی قابل قبول نباشد ، خود را مستعد بروز یک سری از بیماری ها مانند دیابت می کنند . درخصوص استحمام که گفتید ، حداقل روزانه یا یک روز در میان نیاز به استحمام است . پوست ما به طور معمول عرق می کند ولی این بوی عرق ناشی از شکسته شدن مولکول های چربی سطح پوست است و باکتری هایی که روی آن وجود دارد . ضمناً باید از ضد بو ها هم استفاده کرد . ضد بو چیزی نیست که کسی به آن حساسیت داشته باشد. اگر فرد دچار آلرژی بود باید تمهیدات دیگری را در نظر بگیرد . کلاً مصرف ضد بو کاری است که باید از طرف افراد جامعه انجام گیرد .
www.ch3.ir