شنبه، 27 فروردين 1390

پرسش :

بچه های شیرخوار وقتی گوش درد می گیرند دکتر دوکائین پماد تجویز می کند . بهترین کار برای این شیرخوارها چیست ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص گوش و حلق و بینی:
دست بردن نوزاد بطرف گوش همیشه به معنای گوش درد نیست . بچه می خواهد به شکلی مشکلش را ابراز کند و ممکن است دست به طرف گوشش ببرد و مشکل دیگری داشته باشد چون نمی تواند ارتباط برقرار بکند . استفاده از دوکائین و ژله کار خیلی مرسومی نیست . باید ببینیم که اگر گوشش جرم یا التهاب دارد باید داروی خاص خودش را بدهیم . در کتابها از این ژله ها نامی برده است و نباید ازآنها استفاده بشود . این روش منطقی و درستی نیست که درد گوش کاهش پیدا کند. ممکن است دست به گوش بردن بخاطر جرم داشتن گوش یا التهاب گوش خارجی باشد. پس در نوزادان گوش درد خیلی جدی نیست . ممکن است در موارد محدودی عفونت باشد .
www.ch3.ir