شنبه، 27 فروردين 1390

پرسش :

نوزاد من دو ماه و نیم سن دارد .گوشش را زیاد می کشد ولی گریه نمی کنند . پشت گوشش زرد است .به صدا هم عکس العمل نشان میدهد . آیا باید به متخصص مراجعه کنم ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص گوش و حلق و بینی:
چیزی که مادران در این سن به آن توجه دارند ترشحات زرد رنگ داخل گوش است . این جرم داخل گوش است که در نوزادان ممکن است زیادترباشد بعلل مختلفی از کانال گوش خارج می شود .بصورت ژنتیکی بعضی از ترشحات مایع و بعضی جامد است . بیرون آمدن این جرم هیچ مفهوم خاصی ندارد و یک روند طبیعی تکاملی است . عفونت نیست . اگر شنوایی بچه خوب است و عکس العمل نشان میدهد مشکل خاصی ندارد ، ترشحات زرد رنگ اهمیتی ندارد واگر این جرم روی لاله ی گوش بود آنرا پاک کنند . به این حساسیت نداشته باشند .
www.ch3.ir