شنبه، 27 فروردين 1390

پرسش :

دچار عفونت گوش بودم که درمان شد ولی هنوز دچار سنگینی در گوش و سر هستم . پرشک گفته که پشت پرده ی گوشتم مایع جمع شده و باید لوله بگذارم .آیا شما این را توصیه می کنید ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص گوش و حلق و بینی:
به دلایل مختلفی ممکن است پشت پرده ی گوش مایع جمع بشود . ما درمان آنتی بیوتیکی برای سه ماه می دهیم ولی اگر خوب نشد حتما باید لوله گذاشته بشود و ترشحات خارج بشود.
در خانواده ها دیده شده افرادی که سیگاری هستند شانس گوش درد بچه هایشان بیشتر است. بخاطر بچه ها هم که شده توصیه می شود که در خانواده سیگار کشیده نشود چون روی مژک های داخل گوش اثر می گذارد و شانس گوش درد از حد معمول بالاتر می رود .
www.ch3.ir