شنبه، 27 فروردين 1390

پرسش :

براي متوقف كردن خون حیض چه چيزي فايده دارد؟

پاسخ :
الكافي عن عليّ بن مهزيار :
إنَّ جارِيَةً لَنا أصابَهَا الحَيضُ وكانَ لا يَنقَطِعُ عَنها ، حَتّى أشرَفَت عَلَى المَوتِ ، فَأَمَرَ أبو جَعفَرٍ عليه‏السلام أن تُسقى سَويقَ العَدَسِ ، فَسُقِيَت فَانقَطَعَ عَنها وعوفِيَت .
الكافى- به نقل از على بن مهزيار: يكى از دختركان ما عادت شد و خونريزى‏اش متوقّف نمى‏شد تا جايى كه در آستانه مرگ قرار گرفت . امام جواد عليه‏السلام فرمود تا سويق عدس به او بخورانند . اين سويق به او خورانده شد و پس از آن ، خونريزى بند آمد و او بهبود يافت .
الكافي ، جلد 6 ، صفحه 307 ، حديث 2 ، مكارم الأخلاق ، جلد 1 ، صفحه 421 ، حديث 1428 وليس فيه «وعوفيت» ، بحار الأنوار ، جلد 66 ، صفحه 282 ، حديث 28 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 594