دوشنبه، 5 ارديبهشت 1390

پرسش :

خوردن چه چيزي براي درمان نقرس مفيد است؟

پاسخ :
رسول اللّه‏ صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
كُلُوا التّينَ الرَّطبَ وَاليابِسَ ؛ فَإِنَّهُ يَزيدُ فِي الجِماعِ ، ويَقطَعُ البَواسيرَ ، ويَنفَعُ مِنَ النِّقرِسِ والإبرِدَةِ .
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
انجير ، تازه و خشك ، بخوريد ؛ چرا كه بر قدرت همبسترى مى‏افزايد ، بواسير را ريشه كن مى‏كند و براى درمان نِقرِس و سردىِ مزاج ، سودمند است .
مكارم الأخلاق ، جلد 1 ، صفحه 377 ، حديث 1254 عن كعب ، بحار الأنوار ، جلد 66 ، صفحه 186 ، حديث 6 دانش نامه احاديث پزشكي : 1 / 442