چهارشنبه، 7 ارديبهشت 1390

پرسش :

هدف از بعثت حضرت خاتم الانبياء (صلی الله علیه و آله و سلم ) چيست ؟

پاسخ :
مقام معظم رهبرى
بعثت بشريت را به توحيد و يكتا پرستى به عنوان روش حقيقى زندگى و كوتاه كردن دست قدرتهاى غير الهى از زندگى بشر دعوت مى كند تا سعادت حقيقى و آبادانى دنيا و آخرت انسان محقق شود كه البته تحقيق اين هدف عظيم و دشوار، نيازمند تلاش و مجاهدت و پايدارى است .
برگزیده از بیانات مقام معظم رهبری در تاریخ 3/ 7 / 1382