شنبه، 10 ارديبهشت 1390

پرسش :

آيا امام حسن‏ عليه‏ السلام از ولادت حضرت مهدی ‏‏عليه‏ السلام خبر داده است؟

پاسخ :
آرى، در حديثى از امام حسن مجتبى عليه السلام روايت شده كه فرمود:
«الائمة بعد رسول الله صلى الله عليه و آله اثنى عشر من صلب اءخى الحسين و منهم مهدى هذه الامة؛
امامان بعد از رسول خدا صلى الله عليه و آله دوازده نفرند، (نه نفر از آنان) از صلب برادرم حسين است، و از آنان مهدى اين امت است.»(1)

پی نوشت:
1.بحارالانوار، ج 36، ص 383، ح 1
منبع : موعود شناسی و پاسخ به شبهات، نویسنده: علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران