دوشنبه، 12 ارديبهشت 1390

پرسش :

حضرت عيسى عليه السلام در كجا فرود خواهد آمد؟

پاسخ :
از روايات استفاده مى شود كه مكان نزول حضرت مسيح در آخرالزمان سرزمين دمشق است .
طبرانى به سند خود از رسول خدا نقل كرده كه فرمود:ينزل عيسى بن مريم عند المنارة البيضاء شرقى دمشق(1) ؛((عيسى بن مريم كنار مناره سفيد قسمت شرق در سرزمين دمشق فرود خواهد آمد.))
ابن كثير مى گويد:((مسيح دجال خروج مى كند آن گاه مسيح از آسمان بر زمين فرود مى آيد و محل فرود او كنار مناره سفيد شرقى در دمشق هنگام نماز صبح است)). (2)
پی نوشتها:
1- المعجم الكبير ، ج 1 ، ص 217.
2- الفتن و الملاحم ، ص 172.
منبع : موعود شناسی وپاسخ به شبهات، نویسنده: علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران