دوشنبه، 12 ارديبهشت 1390

پرسش :

مهدى موعود عليه السلام از ذريه چه كسى است؟

پاسخ :
همه مسلمانان اتفاق نظر دارند كه مهدى موعود عليه السلام از ذريه پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله است.
سعيد بن مسيب مى گويد: نزد ام سلمه بودم كه سخن از مهدى عليه السلام به ميان آمد ام سلمه فرمود: از رسول خدا صلى الله عليه و آله شنيدم كه مى فرمود:
((المهدى من ولد فاطمة(1) ؛ مهدى از اولاد فاطمه است.))
ابو سعيد خدرى مى گويد: رسول خدا صلى الله عليه و آله فرمود:
((لا تقوم الساعة حتى تمتلى الارض ‍ ظلما و عدوانا. قال: ثم يخرج رجل من عترتى (او من اهل بيتى) يملاها قسطا و عدلا كما ملئت ظلما و عدوانا(2)؛ قيامت برپا نمى شود تا اين كه زمين پر از ظلم و جور شده باشد. فرمود: سپس مردى از عترتم يا از اهل بيتم [ترديد از راوى است] قيام مى كند و زمين را پر از عدل و داد خواهد كرد همان گونه كه پر از ظلم و جور شده است.))
امام باقر عليه السلام فرمود:
((المهدى رجل من ولد فاطمه(3)؛ مهدى مردى از اولاد فاطمه است.))

پی نوشت‌ها:
1- سنن ابن ماجه ، ج 2 ص 1368 ، ح 4086.
2- مسند احمد ، ج 3 ، ص 36.
3- بحارالانوار ، ج 51 ، ص 43 ، ح 32.
منبع : موعود شناسی و پاسخ به شبهات، نویسنده: علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران