دوشنبه، 12 ارديبهشت 1390

پرسش :

چه كسانى در عصر غيبت صغرا حضرت مهدی(علیه السلام) را ملاقات نموده اند؟

پاسخ :
جماعت بسيارى در عصر غيبت صغرا به ملاقات حضرت شرفياب شده اند كه به اسامى برخى از آنها اشاره مى كنيم :
1- محمد بن عثمان عمرى . (1)
2- طريف و ابونصر. (2)
3- ازدى . (3)
4- ابراهيم بن ادريس . (4)
5- ابى عبدالله بن صالح . (5)
6- ابراهيم بن مهزيار. (6)
7- محمد بن اسماعيل بن موسى بن جعفر. (7)
و ديگران .
مرحوم مجلسى در روايتى اسامى 265 نفر از كسانى كه در عصر غيبت صغرا به ملاقات حضرت شرفياب شده اند را نام برده است . (8)
پی نوشتها:
1- كمال الدين ، ص 440.
2- كمال الدين ، ص 441.
3- كمال الدين ، ص 444.
4- ينابيع المودة ، ج 3 ، ص 324
5- ينابيع المودة ، ج 3 ، ص 229
6- ينابيع المودة ، ج 3 ص 335.
7- الارشاد ، ج 2 ، ص 351.
8- بحارالانوار ، ج 52 ، ص 1 - 77.
منبع : موعود شناسی وپاسخ به شبهات، نویسنده: علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران