دوشنبه، 12 ارديبهشت 1390

پرسش :

امام حسين عليه السلام درباره غيبت امام زمان عليه السلام چه فرموده‌اند؟

پاسخ :
شیخ صدوق رحمة الله عليه به سند خود از امام حسين عليه السلام نقل كرده كه حضرت فرمودند:
«فى التاسع من ولدى سنة من يوسف و سنة من موسى بن عمران عليه السلام و هو قآئمنا اهل البيت يصلح الله تبارک و تعالى امره فى ليلة واحدة(1)؛
در نهمين از فرزندانم سنتى از (حضرت) يوسف و سنتى از موسى بن عمران است و او قائم ما اهل‌بيت مى‌باشد كه خداوند تبارک و تعالى امر او را در يک شب اصلاح خواهد نمود».

و نيز از امام حسين عليه السلام نقل كرده كه حضرت فرمودند:
«قائم هذه الامة هو التاسع من ولدى و هو صاحب الغيبة(2)؛
قائم اين امت همان نهمين از اولاد من است و او صاحب غيبت مى باشد ...».

و نيز این امام همام فرمودند:
«... له غيبة يرتد فيها اقوام و يثبت على الدين فيها آخرون ...(3)؛
... براى او غيبتى است كه اقوامى در آن مرتد شده و گروهى ديگر بر دين ثابت خواهند بود ...».

پی‌نوشت‌ها:
1- كمال الدين، ص 316 ؛ بحارالانوار، ج 51، ص 132 و 133، ح 2.
2- كمال الدين، ص 317 ؛ بحارالانوار، ج 51، ص 132 و 133، ح 3.
3- بحارالانوار، ج 51، ص 132 و 133، ح 4.

منبع: موعود شناسی و پاسخ به شبهات، علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران.