دوشنبه، 12 ارديبهشت 1390

پرسش :

آيا امام سجاد عليه السلام از غيبت حضرت مهدى عليه السلام خبر داده‌اند؟

پاسخ :
شيخ صدوق رحمة الله عليه به سندش از امام زين العابدين عليه السلام نقل كرده كه حضرت فرمودند:
«تمتد الغيبة بولى الله الثانى عشر من اوصياء رسول الله و الائمة بعده عليهم السلام. يا ابا خالد ان اهل زمان غيبته القائلين بامامته و المنتظرين لظهوره افضل من اهل كل زمان، لان الله تبارك و تعالى اعطاهم من العقول و الافهام و المعرفة ما صارت به الغيبة عندهم بمنزلة المشاهدة ...(1)؛
آن گاه غيبت به ولى خداى عزوجل دوازدهمين از اوصياى رسول خدا و امامان بعد از او امتداد مى‌يابد، اى ابا خالد همانا اهل زمان غيبت او كه به امامتش قائلند و منتظر ظهور او مى‌باشند افضل از اهل هر زمان هستند زيرا خداوند تبارک و تعالى به آنها چنان عقل و فهم و معرفتى داده كه غيبت نزد آنان به منزله حضور و مشاهده است ...».

پی‌نوشت:
1- كمال الدين، ص 319 ؛ بحارالانوار، ج 36، ص 386.

منبع: موعود شناسی و پاسخ به شبهات، علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران

نظرات کاربران