سه‌شنبه، 13 ارديبهشت 1390

پرسش :

نقش سفير در توقيعات چه بوده است ؟

پاسخ :
اگر چه در صدور توقيعات حضرت مهدى عليه السلام جايگاه حضرت از اهميت ويژه اى برخوردار است ، زيرا اوست كه ذيل نامه را به خط مباركش تزيين كرده است . ولى نمى توان نقش سفير را در پديد آمدن آن ناديده گرفت . اين سفير است كه نامه را از سائل گرفته و به دست امام رسانده و در مدت اندك يا طولانى جواب آن را به سائل رسانده است ، بلكه به تعبيرى ، سفير واسطه در ايجاد توقيع نيز بوده است ، زيرا اگر امام چنين سفير امينى نمى داشت هرگز نامه رسيده را توقيع نمى فرمود.
منبع : موعود شناسی و پاسخ به شبهات، علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران