سه‌شنبه، 13 ارديبهشت 1390

پرسش :

چرا امام زمان عليه السلام خود را براى مومنان مورد وثوق ظاهر نمى سازند؟

پاسخ :
اولا : آن حضرت براى هر كس كه بخواهد ظاهر شود ناگزير مى بايست براى معرفى خود معجزه اى اظهار نمايد تا در صحت ادعاهايش يقين كنند. در اين ميان عده اى حقه باز و ساحر پيدا مى شوند و براى فريب ردم از راه سحر و جادو چنين مى كنند و خود را به عنوان امام زمان وانمود مى نمايند.
ثانيا : افراد حيله گر از اين موضوع استفاده كرده و ادعاى رويت مى كردند ، ولى به جهت سد اين گونه انحرافات ، ملاقات در حد گسترده ممنوع شد ، گر چه خواصى از افراد در موقعيتهاى مناسب و بنابر مصالح كلى و جزئى به ملاقات حضرت شرفياب مى شوند.
منبع : موعود شناسی و پاسخ به شبهات، علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران