سه‌شنبه، 13 ارديبهشت 1390

پرسش :

چه كنيم تا مردم به سوى امام زمان عليه السلام جذب شوند؟

پاسخ :
جذب مردم و ميل آن‌ها به امام زمان عليه السلام متوقف بر معرفت آنها به آن حضرت است؛ زيرا هيچ كس به چيزى كه برايش مجهول بوده و به آن علم ندارد توجه پيدا نمى‌كند. و لذا بر ما منتظران لازم است، اولا خود به خوبی امام زمان عليه السلام را بشناسیم و سپس ایشان را به عموم مردم بشناسانيم، كه خصوصيات عصر ايشان چيست؟ و انسان در زمان ظهور آن حضرت به چه بركاتى نايل خواهد شد؟ و چگونه ظلم و بى عدالتى در تمام سطوح جامعه با ظهور ايشان رخت خواهد بست و چگونه با ظهورشان بشر از ظلمات به نور خواهد رسيد.
اگر چه در عصر غيبت نيز مانند خورشيد در پشت ابرها از آن حضرت بهره مى‌بريم ولى اين كجا و آن كجا؟ مردم با شنيدن اين مسائل متوجه امام زمان عليه السلام شده و به حضرت ميل پيدا مى‌كنند.

منبع: موعود شناسی و پاسخ به شبهات، علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران