سه‌شنبه، 13 ارديبهشت 1390

پرسش :

چه اشكالى داشت اگر امام زمان عليه السلام در بين مردم ظاهر مى‌بودند؟

پاسخ :
شرح پرسش:
چه اشكالى داشت اگر حضرت مهدی علیه السلام در بين مردم بود و از وجودش استفاده مى‌كردند و او نيز در موقع مناسب قيام مى‌نمود؟

پاسخ:
پيامبر اكرم صلّی الله علیه و آله و ائمه اطهار عليهم السلام كرارا به مردم گوشزد كرده بودند كه دستگاه ظلم و ستم به دست حضرت مهدى عليه السلام برچيده خواهد شد از اين جهت وجود حضرت مورد توجه دو دسته قرار گرفت:

الف: مظلومين و ستمديدگان عالم كه تعدادشان زياد بود. آنان به قصد اظهار تظلم و اميد حمايت به دور وجود امام اجتماع مى‌كردند و از او تقاضاى نهضت و دفاع مى‌نمودند، و لذا هميشه در اطراف حضرت گروه كثيرى احاطه شده بود در حالى كه هنوز شرايط اساسى فراهم نشده است.

ب: زورگويان و ستمكاران خونخوارى كه بر ملت هاى مظلوم تسلط يافته و در راه رسيدن به منافع شخصى خويش از هيچ عملى فرو گذار نمى‌كردند و حاضر بودند كه تمام مردم را فداى مطامع شخصى خود كنند در نتيجه اين گروه چون وجود حضرت را مانع و سد راه خود مى‌ديدند در صدد نابودى حضرت برمى‌آمدند.

منبع: موعود شناسی و پاسخ به شبهات، علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران.