سه‌شنبه، 13 ارديبهشت 1390

پرسش :

صدقه دادن به جهت سلامتى امام زمان علیه السلام چه ضرورتی دارد؟

پاسخ :
اصل صدقه دادن داراى ارزش و ثواب بسیارى است و مى تواند بلاها را از انسان دور کند و اگر انسان از طرف امام زمان علیه السلام و به وکالت از آن حضرت علیه السلام صدقه دهد، هم براى انسان موثر است و هم براى حضرت.
براى انسان تأثیر دارد؛ زیرا هدیه به مومن، آن هم بالاترین مومن روى زمین ثواب دارد.
براى حضرت نیز تأثیر دارد؛ زیرا موجب مى شود که خداوند به او برکات بیشترى دهد و به عنایاتش بیفزاید، زیرا عنایات خداوند حد و حصرى ندارد و نیز موجب دفع بلا از وجود حضرت مى گردد، زیرا خداوند متعال حضرت را از راه هایى که از آن جمله صدقه دادن است حفظ مى نماید.
در مورد دعا براى سلامتى امام زمان علیه السلام نیز همین جواب را خواهیم داد.