سه‌شنبه، 13 ارديبهشت 1390

پرسش :

در صورت امكان رؤ يت در عصر غيبت كبرا چه فرقى بين اين غيبت با غيبت صغرا است ؟

پاسخ :
در دوره غيبت صغرا امام زمان به كلى از ديده ها پنهان نبود ، بلكه با وكلا و سفيران خاصش در تماس بوده ، و گاهى سفيران آن حضرت ملاقات برخى از افراد را با امام مهدى عليه السلام ترتيب مى دادند. (1) ولى در عصر غيبت كبرا ملاقات ها به اين نحو سازماندهى نشده است بلكه در صورت ضرورت خود حضرت به ديدار برخى آمده و از وجود حضرت بهره مند مى شوند.
پی نوشت:
1- الغيبة ، طوسى ، ص 216.
منبع : موعود شناسی و پاسخ به شبهات، علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران