سه‌شنبه، 13 ارديبهشت 1390

پرسش :

در چه مكان‌هايى سفارش خاص جهت دعا براى امام زمان (عج) شده است؟

پاسخ :
مطابق روايات در برخى از مكان‌هاى مقدس سفارش خاص به جهت دعا براى امام زمان عليه السلام شده است از آن جمله:

1- مسجد الحرام.(1)
2- سرداب مقدس.
3- اماکن و مقامات منسوب به امام زمان (عج) از قبيل: مسجد كوفه، مسجد سهله، مسجد صعصعه و مسجد جمكران.
4- حرم امام حسين عليه السلام.(2)
5- حرم امام رضا عليه السلام.(3)
6- حرم عسكريين عليهما السلام در سامرا.(4)
7- حرم هر يک از امامان به طور عموم.(5)
8- عرفات در محل وقوف.(6)

پی نوشتها:
1- كمال الدين، ص 440.
2- كامل الزيارات، ص 230.
3- همان، ص 331.
4- همان، ص 313.
5- همان، ص 315.
6- زاد المعاد.

منبع : موعود شناسی و پاسخ به شبهات، علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران