سه‌شنبه، 13 ارديبهشت 1390

پرسش :

آيا هر کس چهل روز دعاى عهد بخواند، از ياران امام زمان (عج) خواهد شد؟

پاسخ :
شرح پرسش:
آيا اگر كسى چهل روز دعاى عهد بخواند از ياران امام زمان عليه السلام خواهد شد گر چه انسان بدى باشد؟

پاسخ:
مطابق روايتى كه از امام صادق عليه السلام نقل شده آمده است كه : «هر كس چهل صبح دعاى عهد را بخواند از ياوران قائمما باشد، و اگر پيش از ظهور آن حضرت بميرد، خداوند او را از قبر بيرون آورد تا در خدمت آن حضرت باشد ...». (1)
در مورد سوال فوق مى گوييم:
اولا: اين آثار ممكن است مقيد باشد به اين كه اعمال و رفتار ديگر نيز درست و مطابق موازين شرع باشد، زيرا نسان بايد با حقيقت اين دعا انس داشته باشد تا بتواند با خداى خود عهد كند.
ثانيا: ممكن است كه خواندن دعاى عهد گر چه از شخصى باشد كه انسان بدى است ولى خداوند متعال به بركت اين دعا او را متحول مى گرداند و با خواندن اين دعا در چهل روز و عهد قلبى با حضرت مهدى عليه السلام چنان تحولى اساسى در وجود او ايجاد شود كه به اين قابليت برسد كه بتواند از اصحاب حضرت مهدی علیه السلام شود.

پی نوشت:
1- مفاتيح الجنان.
منبع : موعود شناسی و پاسخ به شبهات، علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران