سه‌شنبه، 13 ارديبهشت 1390

پرسش :

اصحاب امام زمان عليه السلام از چه كشورهايى هستند؟

پاسخ :
مطابق روايات اصحاب امام زمان عليه السلام از كشورها و شهرهاى مختلف هستند كه خدمت حضرت مشرف مى شوند:
شيخ طوسى رحمة الله عليه به سندش از امام باقر عليه السلام نقل كرده كه حضرت فرمودند:
«بين ركن و مقام سيصد و چند نفر به تعداد اهل بدر با قائم بيعت خواهد كرد، در ميان آنها نجيبانى از اهل مصر، و شخصيت هايى از اهل شام، اخيارى از اهل عراق است ...»(1)
و نيز از امام على عليه السلام نقل كرده كه حضرت فرمودند:
«درود بر طالقان، پس همانا براى خداوند در آن گنج هايى است كه از طلا و نقره نيست، ولكن در آن مردانى است كه خداوند شناخت تمام به آنها دارد، و آنان ياوران مهدى آخرالزمان هستند.»(2)
و نيز ابن طاووس در كتاب «الملاحم و الفتن»(3) اسامى بسيارى از اصحاب امام زمان علیه السلام را را شهرهاى آنان نقل كرده است.

پی نوشتها:
1- الغيبة، طوسى، ص 284.
2- الغيبة، طوسى، ص 161؛ البيان، گنجى شافعى، 69؛ ينابيع الموده، ص 589.
3- الملاحم و الفتن، ص 119.
منبع: موعود شناسی و پاسخ به شبهات، علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران

نظرات کاربران