سه‌شنبه، 13 ارديبهشت 1390

پرسش :

اصحاب امام زمان عليه السلام در شجاعت چگونه‌اند؟

پاسخ :
حاكم نيشابورى به سندش از محمد بن حنفيه نقل مى كند كه گفت: ما نزد على عليه السلام بوديم كه شخصى از او درباره حضرت مهدى عليه السلام سؤال كرد؟ حضرت فرمودند:
«... يخرج فى آخرالزمان اذا قال الرجل الله الله قتل، فيجمع الله تعالى له قوما قزع كقزع السحاب، يولف الله بين قلوبهم لا يستوحشون الى احد و لا يفرحون باءحد يدخل فيهم ...؛(1)
او در آخرالزمان خروج خواهد كرد هنگامى كه شخصى اعلان كند: خدا را خدا را! كشته شود. در آن هنگام خداوند براى او گروهى را جمع مى كند كه همانند ابرهاى پراكنده متفرق اند قلب هاى آن‌ها را هماهنگ مى نمايد. از كسى احساس وحشت نكرده و به كسى كه داخل در جماعت آن‌ها شود شاد نمى گردد ...».

پی نوشت:
1- مستدرک، حاكم، ج 4، ص 554.
منبع: موعود شناسی و پاسخ به شبهات، علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران

نظرات کاربران