سه‌شنبه، 13 ارديبهشت 1390

پرسش :

وسعت حکومت حضرت مهدى علیه السلام چه مقدار است؟

پاسخ :
مطابق برخى ادله، حکومت حضرت مهدى (علیه السلام) بر کل کره زمین است زیرا:
1- هدف از خلقت، مطابق برخى از آیات، و رسیدن کل بشر به عبودیت کامل در تمام زمینه هاست.
2- در برخى از آیات آمده است که حکومت حضرت تمام کره زمین را فرا خواهد گرفت.
3- مطابق برخى روایات که به حد تواتر رسیده حضرت مهدى (علیه السلام) تمام زمین را پر از عدل و داد خواهد کرد.
4- در برخى از روایات حکومت مهدى (علیه السلام) تشبیه به حکومت ذوالقرنین در گستردگى آن شده است.
5- همچنین در برخى روایات آمده است حضرت تمام مناطق روى زمین را فتح خواهد کرد.
نعمانى به سندش از ابى حمزه ثمالى نقل کرده که از امام باقر (علیه السلام) شنیدم فرمودند: ((... خداوند براى او - قائم آل محمد صلى الله علیه و آله - روم و چین و ترک و دیلم و سند و هند و کابل شاه و خزر ... را فتح خواهد کرد ...)).(1)
6- مطابق برخى روایات همه مردم روى زمین موحد شده و زمین آباد خواهد شد.(2)

پی نوشتها:
1- الغیبة، نعمانى، ص 122 و 123.
2- ینابیع الموده، ص 508.
منبع: موعود شناسی و پاسخ به شبهات، علی اصغر رضوانی، انتشارات مسجد مقدس جمکران

نظرات کاربران