پنجشنبه، 24 آذر 1390

پرسش :

تعداد درهاي جهنم چندتا مي باشد؟

پاسخ :
تعداد درهاي جهنم، 7تا مي باشد طبق آيه اي از قرآن كريم كه مي فرمايد: «لها سبعة ابواب لكّل باب منهم جزء مقسوم»(1) براي جهنم 7 درب مي باشد.
و براي هر دري گروهي معيني از آنها تقسيم شده اند و هر گروهي به واسطه ارتكاب گناهي از در مخصوص وارد مي شوند. چنانچه در تفسير روح المعاني آمده است: در اول ويژه ي مسلمانان گنه كار است، و در دوم از آن يهود، در سوم از آن نصاري، و در چهارم مخصوص ستاره پرستان، ودر پنجم از آن مجوس و در ششم از آن مشركان و در هفتم مخصوص منافقان است.(2)
پی نوشت:
1-حجر/44.
2-روح المعاني، ح14، ص48، تفسير قرطبي، ج5، ص3646.
منبع: تصویر دوزخ و دوزخیان در قرآن کریم، فاطمه کریمی،انتشارات جامعه القرآن الکریم