پنجشنبه، 24 آذر 1390

پرسش :

پوشش دوزخيان در جهنم چه مي باشد؟

پاسخ :
در مورد پوشش دوزخيان در قرآن كريم چنين آمده است: «جهنّم يصلونها فبئس المهاد»(1): جايگاه و مأوي، براي گناهكاران همان جهنم است و بد بستري است.مهاد به معني بستري است كه براي خواب و استراحت گشوده مي شود و جايگاه استراحت بايد از هر نظر مناسب حال و ملايم طبع باشد و پر واضح است كه در مورد جايگاه استراحت دوزخيان بحث از آرامش و راحتي نيست بلكه عذابي است فوق تمام عذابهاي ديگر و در مورد رو انداز و بالا پوش، در سورهء مباركه اعراف آيه 41 آمده است: «لهم من جهنّم مهاد و فوقهم غواش»: براي آنها بستري از آتش، و روي آنها پوششهايي از آتش است و اين گونه گناهكاران را جزا مي دهيم در نتيجه مجرمين از بالا و پايين تحت فشار و عذاب قرار دارند.
پی نوشت:
1-ص/56.
منبع: تصویر دوزخ و دوزخیان در قرآن کریم، فاطمه کریمی،انتشارات جامعه القرآن الکریم