شنبه، 26 آذر 1390

پرسش :

چگونه مجرمان در روز قيامت، از چهره هايشان شناخته مي شوند؟

پاسخ :
در آيه 41 سوره الرحمن آمده است: «يعرف المجرمون بسيماهم»: مجرمين آن روز از چهره هايشان شناخته مي شوند. آنها كه صورتهايي سياه و تاريك و زشت و عبوس دارند كه نشانه كفر و گناه آنهاست. چنانكه در آياتي از سوره عبس مي خوانيم: «وجوه يومئذ عليها غبره ترهقها قتره»(1)، چهره هايي است تاريك وچهره هايي كه سياهي مخصوص آن را پوشانيده است لذا به راحتي مجرمين از صورت هايشان قابل شناسايي هستند. همان گونه كه مؤمنين با چهره هايي زيبا و نوراني و شاداب و خندان قابل شناسايي هستند چنان كه معروف است «رنگ رخساره خبر از سرّ درون مي دهد».
پی نوشت:
1-عبس/41و 40.
منبع: تصویر دوزخ و دوزخیان در قرآن کریم، فاطمه کریمی،انتشارات جامعه القرآن الکریم