شنبه، 26 آذر 1390

پرسش :

فرياد حسرت بار دوزخيان حاكي از چيست؟

پاسخ :
به دنبال آيه شريفه 66 سوره احزاب كه مي فرمايد: «يوم تقلب وجوههم في النار»، روزي كه صورتهاي آنها در آتش دوزخ دگرگون مي شود، مي فرمايد: فرياد حسرت بار آنان كه حاكي از پشيماني است بلند مي شود و مي گويند: «يا ليتنا اطعنا الله اطعنا الرّسولا»(1): اي كاش كه اطاعت از خدا و رسولش كرده بوديم. و آن روز فرياد پشيماني و واحسرتا سر مي دهند كه چرا حرف خدا و پيامبرش را اطاعت نكرديم و اين پشيماني ديگر سودي ندارد. و البته بديهي است كه اگر دوباره فرصت يابند همان كارها را خواهند كرد بدون توجه به اين پشيماني و بدون توجه عاقبت كارشان.
پی نوشت:
1-احزاب/66.
منبع: تصویر دوزخ و دوزخیان در قرآن کریم، فاطمه کریمی،انتشارات جامعه القرآن الکریم