شنبه، 26 آذر 1390

پرسش :

آيا كساني كه غرق در گناهند هم در آتش دوزخ جاودان مي مانند؟

پاسخ :
در آياتي از قرآن نيز تعبيراتي راجع به اين گروه نيز ديده مي شود از جمله سوره ي مباركه بقره مي فرمايد: «بلي من كسبت سيئة و احاطت به خطيئة فاولئك النّار هم فيها خالدون»(1): آري كساني كه تحصيل گناه كرده اند و آثار گناه سراسر وجودشان را احاطه كرده، آنها اهل آتشند و جاودانه در آن خواهند ماند. و قريب به همين معنا و مضمون در سوره ي يونس نيز آمده است: «كساني كه مرتكب گناه شدند كيفر را به مقدار آن دارند و ذلت وخواري آنها را فرا مي گيرد و هيچ چيز نمي تواند آنها را از مجازات الهي نگه دارد گويي صورتهايشان را پاره اي شب ظلماني پوشانيده و آنها اصحاب آتشند و جاودانه در آن خواهند ماند»(2).
پی نوشت:
1-بقره/81.
2-يونس/27.
منبع: تصویر دوزخ و دوزخیان در قرآن کریم، فاطمه کریمی،انتشارات جامعه القرآن الکریم