شنبه، 26 آذر 1390

پرسش :

آيا قبر و برزخ مؤمنين و ظالمين يكسان خواهد بود؟

پاسخ :
وضعيت حال مؤمنين و گنه كاران قطعاً از همان بدو مرگ يكسان نخواهد بود. چانچه روايتي است از امام علي ابن الحسين كه مي فرمايد: «انّ القبر روضة من رياض الجنّة او حفرة من حفر النيران»(1): قبر باغي از باغهاي بهشت و يا حفره اي از حفره هاي دوزخ است لذا عذاب گنه كاران از همان لحظه ي مرگ شروع مي شود همانگونه كه لذائذ و نعمات بهشتي براي مؤمنين از همان موقع مرگ آغاز مي گردد.
پی نوشت:
1-تفسير برهان، ج3، ص120.
منبع: تصویر دوزخ و دوزخیان در قرآن کریم، فاطمه کریمی،انتشارات جامعه القرآن الکریم