شنبه، 26 آذر 1390

پرسش :

گذشت زمان براي مجرمين در برزخ چگونه است؟

پاسخ :
در آيه اي از سوره ي مبارکه ي روم که اشاره اي به وضع مجرمان دارد مي فرمايد: «آن روز که قيامت برپا شود گنه کاران سوگند ياد مي کنند که جز ساعتي توقف نکردند»: «وَ يَومَ تَقومُ الساعةُ يُقسمُ المجرمُون مالبثوا غيرُ ساعَة» و در آيه اي مجرمين اين توقف (در برزخ) را به اندازه ي يک صبح يا شب مي دانند چنانچه مي فرمايد: «کَاَنهُم يَومَ يَرَونَها لم يلبثوا الا عَشيَّة او ضُحاها»، آن روز که مجرمين قيامت را مشاهده مي کنند گويي توقفشان جز شامگاه يا صبحگاهي بيشتر نبوده است. لذا مجرمين توقف در برزخ را در حد يک ساعت و يا يک صبح يا يک شب بيشتر نمي پندارند.
منبع: تصویر برزخ و برزخیان در قرآن کریم، فاطمه کریمی، انتشارات جامعه القرآن الکریم