شنبه، 3 دی 1390

پرسش :

وسعت بهشت چقدر است؟

پاسخ :
طبق آيه 133 آل عمران وسعت بهشت به اندازه آسمانها و زمين است. و با توجه به محاط بودن عالم دنيا بر دوزخ و دوزخ بر بهشت، اين آيه به خوبي متصور مي شود. البته لازم به ذکر است، اينکه قرآن وسعت بهشت را به اندازه آسمان و زمين مي شناسد به خاطر آن است که انسان چيزي وسيع تر از آسمان و زمين نمي شناسد تا مقياس سنجش قرار دهد لذا قرآن براي اينکه عظمت بهشت را ترسيم کند آن را اينگونه تشبيه کرده است.
منبع: تصویر بهشت و بهشتیان در قرآن کریم، فاطمه کريمي، انتشارات جامعه القرآن الکریم