شنبه، 3 دی 1390

پرسش :

آيا بهشت در دارد؟

پاسخ :
بلي به استناد آيات زيادي از قرآن کريم بهشت داراي در است، از جمله آيات : « حتّي اذا جاؤُها وفُتحت ابوابها و قال لهم خزنتُها سلامٌ عليکم »(1) هنگامي که مؤمنين به بهشت مي رسند درهاي بهشت گشوده مي شود و نگهبانان به آنها مي گويند، سلام برشما ! و درجايي ديگر آمده است : « و جنّاتُ عَدنٍ مَفتَّحَهً لهمُ الابواب » (2) باغهاي جاودان بهشتي که درهايش به روي آنان گشوده است. و همچنين « والملائکه يدخلون عليهم من کلّ باب سلام عليکم بما صبرتم » (3).
پی نوشت:
1- رعد / 24 و 23.
2- زمر / 73.
3- ص / 50.
منبع: تصویر بهشت و بهشتیان در قرآن کریم، فاطمه کريمي، انتشارات جامعه القرآن الکریم