شنبه، 3 دی 1390

پرسش :

چرا تعداد درهاي بهشت بيشتر از جهنم است؟

پاسخ :
طبق آيه صريح قرآن جهنم داراي 7 درب است. « سبعه ابواب لکل باب منهم جزء مقسوم » براي جهنم 7 درب است و براي هر درب گروهي معين شده است (1). و درهاي بهشت 8 تا مي باشد از اين بيشتر بودن درهاي بهشت روشن مي گردد که طرق وصول به سعادت و بهشت جاويدان، از طرق وصول به جهنم بيشتر است و رحمت خداوند بر غضب او پيشي مي گيرد.
پی نوشت:
1- حجر / 44.
منبع: تصویر بهشت و بهشتیان در قرآن کریم، فاطمه کريمي، انتشارات جامعه القرآن الکریم