يکشنبه، 4 دی 1390

پرسش :

سايه درخت طوبي چگونه است؟

پاسخ :
پيامبر اکرم (ص) در تفسير آيه شريفه « وظلٍّ ممدود »(1) فرمود (2) : در وسط بهشت سايه گسترده اي است که اگر سواره اي اين سايه را بپيمايد گويي يک مسير صد ساله را پيموده و تازه نتوانسته است به آخرش برسدو اين است همان قول خداي تعالي که فرمود و ظلّ ممدود.
پي نوشت:
1- واقعه / 30.
2- بحار الأنوار، ج 8، ص 137.
منبع: تصویر بهشت و بهشتیان در قرآن کریم، فاطمه کريمي، انتشارات جامعه القرآن الکریم