يکشنبه، 4 دی 1390

پرسش :

چگونه دستبند طلا و نقره که زينت زنانه محسوب مي شود براي مردان بهشتي ذکر شده است؟

پاسخ :
پرواضح است که در بسياري از محيطها زينت طلا و نقره هم براي مردان است و هم براي زنان. البته در اسلام زينت آلات براي مردان تحريم شده است ولي در بعضي از جوامع نشانه برتري و عظمت مردان است چنانچه در سوره مبارکه زخرف از قول فرعون نقل شده « فلولا القي عليه اسوره من ذهب »(1) : چرا به موسي دستبندهايي از طلا داده نشده است؟ و از اين آيه بر مي آيد که دستبند طلا براي مردان در محيط مصر نشانه عظمت محسوب مي شد. مضافاً براينکه براي بيان نعمتهايي بهشتي الفاظ معمولي در اين دنيا هرگز کافي نيست لذا چاره اي نيست جز اينکه با همين الفاظ اشاراتي برآن نعمتهاي عظيم آخرت شود.
پي نوشت:
1 - زخرف / 53.
منبع: تصویر بهشت و بهشتیان در قرآن کریم، فاطمه کريمي، انتشارات جامعه القرآن الکریم