جمعه، 16 دی 1390

پرسش :

كارگري پس از مدتي ترك كار مجدداً به كارگاه مراجعه نموده و كارفرما با پذيرش مجدد وي موافقت نموده است آيا كارگر مزبور مي تواند نسبت به سابقه قبلي ادعايي داشته باشد؟

پاسخ :
چنانچه قطع رابطه كارگري و كار فرمايي و نتيجتاً حدوث فاصله خدمتي بدون اجازه كارفرما و يا مجوز قانوني صورت گرفته باشد، سابقه كار كارگر از تاريخ اشتغال مجدد وي محاسبه خواهد گرديد مگر اينكه اشتغال مجدد با پذيرش سابقه قبلي كارگر از سوي كارفرما صورت گيرد.
منبع:www.icm.ir