سه‌شنبه، 27 دی 1390

پرسش :

شبهه: آيا لازمه شفاعت اين نيست كه شفاعت كنندگان دايه مهربانتر از مادر باشند ؟

پاسخ :
خـيـر زيـرا دلـسوزى و مهربانى شفاعت كنندگان , پرتوى از رحمت بى پايان الهى است وبه ديگر سـخـن : شفاعت، وسيله و راهى است كه خداى متعال خودش براى آمرزش بندگان گنهكارش قـرار داده و در حـقـيـقـت، تـجـلـى و تبلور بالاترين رحمتهاى اوست كه دربندگان شايسته و برگزيده اش نمايان مى شود چنانچه دعا و توبه نيز وسايل ديگرى هستند كه او خودش براى قضاى حوائج و آمرزش گناهان عنايت فرموده و مقرر كرده است .
eporsesh.com