جمعه، 21 بهمن 1390

پرسش :

از نظر قرآن كريم، سياحت غرب را توضيح دهيد؟ خداوند در قرآن آن را به چه چيزي تشبيه كرده است؟

پاسخ :
سياحت غرب، نام كتابي است كه توسط آيت اللّه قوچاني به نگارش درآمده است. اين كتاب بر اساس روايات و آيات اسلامي تصويري داستان گونه از برزخ (عالم پس از مرگ) را ارايه كرده است. بنابراين، براي جستجو دربارة اين مطالب در قرآن و روايات، بايد سراغ رخدادهاي جهان برزخ رفت. در اينباره كتابهاي منازل الاخره، شيخ عباس قمي و پيام قرآن، آيت اللّه مكارم شيرازي، ج 5 و 6، مفيد است.
eporsesh.com