جمعه، 21 بهمن 1390

پرسش :

خداوند در قرآن كريم چند بار مشركان و كافران را مورد خشم و غضب خود قرار داده است‌؟

پاسخ :
خداوند در قرآن كريم‌، در آيات فراواني‌، كافران و مشركان را مورد خشم و غضب خود قرار داده است‌، كه چند نمونه از آن بيان مي شود‌:
1. آية "وَ لَهُم‌ْ عَذَاب‌ٌ عَظِيم‌ٌ; (بقره‌، 7) با عذاب بزرگي در انتظار آنان است‌."
2. آية "وَ لِلْكَـَفِرِين‌َ عَذَاب‌ٌ مُّهِين‌ٌ; (بقره‌، 90); براي كافران مجازاتي خوار كننده است‌."
3. آية "وَلِلْكَـَفِرِين‌َ عَذَاب‌ٌ أَلِيم‌ٌ; (بقره‌، 104); براي كافران عذاب درد ناكي است‌."
4. آية 161 و 162 بقره كه مي‌فرمايد: "كساني كه كافر شدند، و در حال كفر از دنيا رفتند، لعنت خداوند و فرشتگان و همه مردم بر آن‌ها خواهد بود! هميشه در آن (لعن و دوري از رحمت خدا) باقي مي‌مانند; نه در عذاب آنان تخفيف داده مي‌شود، و نه مهلتي خواهند داشت‌!"
و آيات‌: "4، 21ـ22، 87 ـ 88، 91، 176 ـ 178 آل‌عمران‌"، "36، 41، 73 مائده‌"، "اعراف‌، 73"، "يونس‌،4"، "هود، 48 و 64"، "نحل‌، 104"، "حج‌، 57" و آيات ديگر، حضوصاً ابتداي سورة "توبه‌" كه دربارة بيزاري و اعلام نفرت از كافران و مشركان نازل شده‌، و "بسم الله الرحمن الرحيم‌" كه نشانة رحمت خداست‌، در ابتداي اين سوره نيامده است‌.
eporsesh.com