جمعه، 21 بهمن 1390

پرسش :

چرا در قرآن آسمان به صورت جمع آورده شده و تفسير قرآن در اين باره چه مي باشد؟

پاسخ :
در آياتي از قرآن مجيد از جمله آيه 29 سوره بقره سخن از آسمان‏هاي هفت گانه به ميان آمده است جمع آمدن آسمان و مفرد آمدن زمين در قرآن مي‏تواند به همين علت باشد گر چه معني آسمانهاي هفت گانه مانند بسياري از اسرار عالم هستي بر ما پنهان است برخي ازمفسران گذشته آن را افلاك هفت گانه دانسته‏اند كه به عقيده اختر شناسان قديم ماه، عطارد، زهره، خورشيد، مريخ، مشتري و زحل در آن متمركز بوده و هر فلك بالايي به صورت كره‏اي بلورين فلك پاييني را در درون خود جاي داده و حركات خاص اين سيارات را از همين افلاكمي‏دانسته‏اند در حالي كه در قران كريم به صراحت آمده است كه: انّا زينا السماء الدنيا بزينه الكواكب ما آسمان دنيا را به زينت ستارگان مزين كرديم(صافات، آيه 6).
از اين آيه معلوم مي‏شود تمامي ستارگان و اجرام آسماني كه مي‏بينيم در يك آسمان قرار دارد كه آسمان دنيا است. و نسبت به آسمان‏هاي ديگر ما هيچ گونه اطلاعي نداريم.
eporsesh.com