شنبه، 22 بهمن 1390

پرسش :

با توجه به معجزه بودن قرآن , چه دليلي وجود دارد كه اين اعجاز را ثابت كنيم ؟

پاسخ :
اولاً؛ هيچ معجزه‏اي تاكنون ارايه نشده كه به هيج وجه كسي در آن ترديد نكند حتي معجزات حسي مانند معجزات حضرت موسي(ع) و عيسي(ع) نيز به سحر و... متهم شده‏اند.
ثانيا؛ اعجاز قرآن به سادگي براي عرب زبانان قابل درك است و براي ديگران نيز با اندك توجهي قابل اثبات است. ولي اصولاً بايد به فرق معجزه جاويد با معجزاتي كه ويژه يك عصر بوده‏اند توجه داشت. قرآن پيش از آن كه معجزه‏اي ظاهري باشد (فصاحت و بلاغت) معجزه‏اي فكري و محتوايي است تا متفكران و كساني را كه از نظر فكري پيشرو هستند جذب نمايد گرچه همگان نيز از هدايت قرآن مي‏توانند بهره‏مند گردد.
eporsesh.com