شنبه، 22 بهمن 1390

پرسش :

اگر آياتي مانند آيه 109 سوره توبه‌، كه اشاره به برهم ريزي برج‌هاي دو قلوي آمريكا كرده‌، در قرآن كريم وجود دارد كه اشاره به حوادث ديگر نمايد، لطفاً بيان فرماييد؟

پاسخ :
هر چند قرآن كريم از حوادث آينده‌، خبرهايي را ارائه كرده است مانند: اخبار از عدم توانايي برآوردن مانند قرآن كريم‌، در آيات تحدي (اسرأ،88) و خبر از غلبة سپاهيان روم (روم‌،3ـ1) و آيات ديگري كه عبارتند از: "انفال‌، 8; حجر، 95; صف‌، 9; قمر، 45; تبت‌، 2..." ولي بايد توجه كرد كه قرآن كريم كتاب غيب گويي نيست بلكه كتاب هدايت و انسان سازي است و پيش گويي‌هاي مذكور نيز در همين راستا مي‌باشد.(ر.ك‌: پيام قرآن‌، آية الله مكارم شيرازي و ديگران‌، ج‌، ص 275ـ305، دارالكتب الاسلامية / اعجاز قرآن‌، دكتر سيد رضا مؤدّب‌، ص‌، انتشارات احسن الحديث / مجله حوزه‌، شماره 70ـ71، دفتر تبليغات اسلامي‌.)
eporsesh.com